Криза жанру неповноцінних нащадків Дзержинського: ФСБ стверджує, що затримала понад 100 "прихильників українського неонацистського угруповання"

Російська Федеральна служба безпеки заявила, що затримала 106 «прихильників українського неонацистського угруповання «М.К.У.» у 37 регіонах країни. Двох затриманих спецслужба підозрює у підготовці нападів на освітні установи. Про це повідомляють російські інформагенції з посиланням на Центр громадських звʼязків російської спецслужби, передають Патріоти України.

Як ідеться в повідомленні, засновником угруповання є громадянин України 2000 року народження, оголошений у міжнародний розшук. У ФСБ стверджують, що він діє «під прикриттям українських спецслужб».

Як повідомляє у своєму розслідуванні телеканал «Настоящее время», ідеться про уродженця Дніпра Єгора Краснова, але його звʼязок із будь-якими спецслужбами не підтверджений, сам він каже, що керує осередками самостійно. З початку 2020 року Краснов утримується у слідчому ізоляторі «Дніпровський централ». Згідно зі звітом ФСБ, у Росії «припинено акцію угруповання, яка мала відбутися в різних регіонах Росії», а «прихильники отримували вказівки про скоєння терактів та масових убивств».

З початку року ФСБ повідомила про проведення кількох операцій і з березня затримала близько 60 росіян через їхню можливу причетність до угруповання.

Скільки ще Путін продовжуватиме війну і від чого це залежить: Політолог дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 10:22

Повна залежність України від допомоги Заходу дає можливості Путіну продовжувати війну. Про це розповів політолог, експерт “Бюро аналізу і політики” Віктор Бобиренко в ефірі телеканалу “Еспресо”, передають Патріоти України. “Ми маємо розуміти, наскільк...

Що означає знищення Ту-22М3 та чи поменшає атак на Україну: Експерт дав пояснення

субота, 20 квітень 2024, 9:55

Збиття російського бомбардувальника Ту-22М3 свідчить про розширення можливостей українських Сил оборони, які можуть діставати все далі й загрожувати ворожій стратегічній авіації, передають Патріоти України. Детальніше про те, що означає збиття літака ...