Кубань, Курщину і кого там ще? Віце-прем'єр Кулеба потроллив спікера Держдуми РФ Володіна

Дмитро Кулеба висловив впевненість, що кілька областей залишать не Україну, а Росію.

Віце-прем'єр-міністр України Дмитро Кулеба з гумором відповів голові російської Держдуми В'ячеславу Володіну на загрозу «відокремлення від України кількох областей». На своїй сторінці в Facebook Кулеба написав, що «ніхто нікуди не вийде», передають Патріоти України.

«Будуть тільки повертатися окуповані Росією території. Ну і ми готові прийняти до складу України пару областей РФ. Виключно заради відновлення історичної справедливості та демократичного управління, впровадження європейських стандартів життя», - з сарказмом уточнив чиновник.

Раніше на скандальне висловлювання Володіна відреагував міністр МВС Арсен Аваков, який закликав Володіна «говорити частіше», так як «це допомагає українцям краще розуміти справжні наміри "русского мира".

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...