"Куди було подітися? Двоє дітей маленьких": Путін розповів про роботу таксистом у 1990-х

Президент РФ Володимир Путін розповів, що у 90-х роках підробляв приватними перевезеннями. Про це він сказав у фільмі "Нова історія", трейлер якого опублікований на російському телеканалі, передають Патріоти України.

"Іноді доводилося підробляти і перевезенням. Неприємно про це говорити, але, на жаль, це теж було", - розповів очільник Кремля.

До слова, у 2018 році в інтерв'ю для фільму "Путін" політичного оглядача ВДТРК, прессекретаря передвиборчого штабу Путіна Андрія Кондрашова, президент говорив лише про готовність працювати таксистом у 1990-ті. Мовляв, дійшов до такого, коли мер Санкт-Петербурга Анатолій Собчак програв губернаторські вибори. Тоді нинішній президент РФ був головою його передвиборчого штабу.

"Я навіть думав, що робити може в таксі підробляти? Я не жартую, куди подітися. Двоє дітей маленьких. Тому коли запропонували переїхати до Москви та зайнятися юридичними справами в управлінні справами президента, я погодився та приїхав", - заявив російський диктатор.

У фільмі "Нова історія" він також розповів про щонайменше одного співробітника ЦРУ серед радників, які працювали в уряді в 1990-і роки. "Серед цих радників був не один, напевно, але один точно був кадровий співробітник Центрального розвідуправління США, який не мав права відповідно до законів своєї країни займатися комерційною діяльністю. Зрештою, справа вилилася в судові процеси. Під час цього судового процесу з'ясувалося, що він був кадровим співробітником ЦРУ", - розповів Путін.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...