Куди йому до "найвеличнішого": Банкова висміяла вибір Москвою Мураєва на роль російського гауляйтера України

В Офісі президента України вважають, що потрібно поставитися серйозно до інформації Великобританії про плани Росії привести до влади у Києві окупаційний уряд, який нібито може очолити екс-нардеп Євген Мураєв. Таку думку висловив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, повідомляють Патріоти України з посиланням на Reuters.

Він назвав Мураєва "занадто смішною фігурою" для цього, але зазначив, що раніше Росія підтримувала незначні фігури на керівних посадах в окупованих Криму та на Донбасі.

"Тому потрібно якомога серйозніше поставитися до цієї інформації", – сказав Подоляк.

Раніше в МЗС Британії заявили, що Росія збирається призначити Мураєва головою окупаційної адміністрації після вторгнення в Україну. Пізніше цю інформацію підтвердили США.


Грабуть все: З Донеччини окупанти вивозять промислове обладнання під виглядом металобрухту

середа, 17 квітень 2024, 0:55

За даними національного спротиву, російські загарбники під виглядом металобрухту вивозять з окупованих територій Донецької області у Росію обладнання промислових підприємств, передають Патріоти України. Дослівно: "Чергова хвиля аудиту промислових підпр...

Президент Казахстану втер носа Путіну в ситуації з рекордним паводком

вівторок, 16 квітень 2024, 23:28

Глава Казахстану Касим-Жомарт Токаєв прибув з робочою поїздкою у Північно-Казахстанську область. Він здійснив обліт Кизилжарського району, околиць Петропавловська та Сергіївського водохранилища – територій, які потерпають від весняної повені. Натомість...