Куди котиться Україна: Екс-голова РНБО Данилюк розповів про "зраду" в оточенні Зеленського

Олександр Данилюк заявив, що вирішив піти з посади, бо не хоче брати участь у "підкилимних іграх деяких персонажів".

Олександр Данилюк. Фото: Фейсбук.

Екс-секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Данилюк заявив в інтерв'ю, опублікованому 8 жовтня, що на президента України Володимира Зеленського здійснюють деструктивний вплив, передають Патріоти України.

"Я вважаю, що наразі на нього є деструктивний вплив певних людей. Команда, скажімо так, веде його трохи не туди. Я думаю, що висновки буде зроблено й це посилить позицію президента в майбутньому", – сказав Данилюк.

Водночас він підкреслив, що в нього немає особистого конфлікту із Зеленським. 28 травня 2019 року президент Зеленський призначив Данилюка секретарем РНБО. 27 вересня в Офісі президента повідомили, що він подав у відставку. Данилюк підтвердив цю інформацію.

Джерела видання НВ стверджували, що Данилюк нібито вирішив звільнитися через розбіжності з оточенням Зеленського, зокрема з главою Офісу президента Андрієм Богданом і бізнесменом Ігорем Коломойським. У коментарі виданню "ГОРДОН" Данилюк заявив, що вирішив піти з посади, бо не хоче брати участь у "підкилимних іграх деяких персонажів".

Джерело: LB.ua

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...