Кухар Путіна вдає з себе велике цабе: Держдеп відреагував на слова Пригожина про втручання у політику США

США ще 2018 року ввели санкції проти Пригожина та його "Агентства інтернет-досліджень", а 2021 - проти самої Росії.

Сполучені Штати дадуть відсіч будь-яким спробам окремих осіб, організацій або країн втрутитися в проміжні вибори. Про це у понеділок, 7 листопада, на брифінгу заявив речник Державного департаменту США Нед Прайс.

Таким чином, Прайс прокоментував слова засновника ПВК Вагнер Євгена Пригожина про втручання в американський виборчий процес.

"Та людина, яка робить такі заяви, не робила б цього, якби Кремль на певному рівні не погодив би це", - зазначив Прайс.

При цьому представник Держдепу зазначив, що зізнання "Кухаря Путіна", яке має підтримку кремлівського режиму, свідчать про те, що цей сигнал йде, зокрема, від російського уряду.

"Нам усім відомо, особливо зараз, що вільні та чесні вибори є наріжним каменем американського суспільства та американської демократії", - сказав речник Держдепу.

Нагадаємо, Євген Пригожин визнав втручання Росії у вибори до США. Заявив, що це відбуватиметься й надалі.

"Я вам відповім дуже тонко, делікатно і прошу вибачення, допущу певну двозначність. Панове, ми втручалися, втручаємося і будемо втручатися. Акуратно, точно, хірургічно і по-своєму, як ми це вміємо. Під час наших точкових операцій будемо видаляти відразу обидві нирки та печінка", - заявив бізнесмен у коментарі російському виданню.

"Намагаємося робити те, що треба": Комбриг назвав цілі росіян на Бахмутському напрямку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:30

Командир 93-ї окремої механізованої бригади "Холодний Яр", полковник ЗСУ Павло Паліса розповів в інтерв'ю "Суспільному", що на околицях Бахмута противник намагається наростити зусилля в смузі оборони бригади й також по сусідах - з метою прорвати оборон...

"Влаштували бавовну": ГУР знищило у Москві гелікоптер Ка-32, який належав Міноборони Росії

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:17

Воїни ГУР знищили російський вертоліт Ка-32 на аеродромі "Остаф'єво" в Москві. Окупанти використовували його для забезпечення логістичних потреб та евакуаційних операцій своєї армії. Про це повідомили джерела OBOZ.UA. Відомо, що багатоцільовий гвинтокр...