Кухар Путіна висміяв колишнього главу "Роскомосу" через форму НАТО (фото)

Наближені до російського диктатора Володимира Путіна прибічники війни в Україні почубилися між собою. Так, власник приватної військової компанії «Вагнер» Євген Пригожин, відомий як «кухар Путіна», розкритикував колишнього главу «Роскомосу» Дмитра Рогозіна, який приїхав на фронт у натівській формі, повідомляють Патріоти України.

«Ми вже бачимо, як чудово літають наші супутники і як ми просунулися у цьому напрямку. Вважаю, що такого роду поїздки абсолютно марні і ні до чого позитивного не призводять. Думаю, що якби він спробував з кимось із вагнерівців зустрітися, то його навряд чи прийняли б.

В принципі, підрозділи ПВК «Вагнер» досить добре підготовлені та уважно відстежують у прицілі представників НАТО. Тому якби людина в натівському одязі наблизилася до позицій ПВК «Вагнер», то, гадаю, ми б відправили її у пластиковому мішку для опізнання», – сказав Євген Пригожин.


Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...