"Кухар Путіна" злетів з котушок: Пригожину готують "Новачок" або автокатастрофу, - експерт

Ватажок бандформувань ПВК Вагнер Євген Пригожин "зійшов з рейок", граючи в політичні ігри, заявив політолог Олексій Кошель. Він переконаний, в тому, що у "кухаря Путіна" виразно простежується зрив. Таку думку він висловив в ефірі Radio NV, передають Патріоти України.

"У нього просто зрив. Тому він робить дуже багато алогічних речей - публічна критика влади, військового керівництва. Це, здається, те, що неможливо в сьогоднішній Росії, тому що за такі дії буде не просто відповідальність, а фізичне знищення", — говорить співрозмовник. Разом з тим він вважає, що Кремль вже підготував сценарій і "поправить" Пригожина досить суворим способом — або Новачком, або автокатастрофою.

"Він пішов ва-банк і у мене складається враження, що він почав активно грати в політичні ігри. Він починає загравати з радикально налаштованими виборцями (в РФ, - ред.), для яких потрібно таке видовище – кров, безкомпромісність і знищення українців. Ця людина зійшла з рейок, і кремлівська влада його поправить досить суворим способом. Або Новачком або автокатастрофою, проте, очевидно, сценарій для нього вже підготовлений", — додав Кошель.

Торують залізницю до Донецька: Окупанти запустили з порту Маріуполя до Волновахи перший поїзд (відео)

п’ятниця, 3 травень 2024, 4:15

Перший поїзд вийшов з порту в окупнованому Маріуполі і попрямував до станції Волноваха в четвер, 2 травня. Про це заявив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко на своєму Telegram-каналі. . Посадовець також звернув увагу на "першу платформа ...

2PZD-21 вже пройшов показові запуски: Китай презентував свій покращений аналог гіперзвукової ракети "Кинджал"

п’ятниця, 3 травень 2024, 2:35

У Китаї розробили аналог російської гіперзвукової ракети "Кинджал". Влада КНР вже показала відео використання ракети, повідомляє Defense Express. . Як зазначає видання, ракета відома під індексом 2PZD-21. Вперше китайці показали свою розробку у листоп...