"Кухар Путіна" зник після вибухів на базі ПВК Вагнера: Нові деталі удару ЗСУ

Куратор російської приватної військової компанії Вагнера Євген Пригожин, якого називають кухарем Володимира Путіна, зник після удару по базі найманців у Попасній Луганської області. Про це в коментарі Каналу 24 розповів колишній працівник Служби безпеки України Іван Ступак, передають Патріоти України.

"Відносно Пригожина вельми суперечливі дані - з одного боку, є інформація про те, що з ним все прекрасно, але між тим, він не виходить на зв'язок. Приблизна ж цифра постраждалих окупантів - 54 одиниці живої сили", – підкреслив екс-співробітник СБУ.

Спецслужбіст нагадав, що російський військкор, який необачно здав позиції "вагнерівців", того ж дня ще виклав фото з Пригожиним, що дає підстави стверджувати, що той дійсно був у Попасній. Разом з тим Ступак додав, що після такого казусу, цього воєнкора почали морально знищувати свої ж.

У Мелітополі окупанти видали паспорти РФ 14-річним дітям, - омбудсмен Лубінець

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:04

У тимчасово окупованому Мелітополі 14-річним вихованцям обласного центру соціально-психологічної реабілітації, які залишились без батьківського піклування, ворог примусово видав російські паспорти. Про це повідомив уповноважений Верховної Ради з прав л...

Patriot – це не "срібна куля" для України, потрібні інші системи - Ллойд Остін

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:29

Міністр оборони США Ллойд Остін заявив, що робота над пошуком і поставкою в Україну систем Patriot триває. Про це він сказав на пресконференції за підсумками 21-го засідання контактної групи військової допомоги Україні у форматі "Рамштайн" 26 квітня, ...