Кулеба дав прогноз щодо результатів переговорів Байдена з Путіним

Україна не очікує прориву після розмови президентів США і Росії Джо Байдена і Володимира Путіна. Сторони максимально висловлять свої позиції. Про це заявив голова МЗС України Дмитро Кулеба в ефірі "Свобода слова" на ICTV, зазначають Патріоти України.

Він зазначив, що після розмови двох лідерів почнуть роботу команди з розвитку ситуації.

"У житті можливо все, але я б не очікував завтра якихось проривів. Думаю, завтра кожна сторона заявить своє максималістське бачення і логіку подальших дій. А потім будуть працювати різні команди над тим, як буде розвиватися ситуація", - заявив міністр.

Кулеба вважає, що президент РФ почує чіткі сигнали від Байдена.

"Думаю, що завтра президент Путін почує чіткі сигнали від президента Байдена. Що зроблять партнери України в разі, якщо Путін вдасться до військової операції проти нашої держави", - сказав міністр.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...