Кулеба вирушає з візитом до Китаю, на запрошення голови МЗС КНР невідкладно відвідати Пекін

23-25 липня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба здійснить візит до Китаю на запрошення міністра закордонних справ Китайської Народної Республіки Ван Ї,передають Патріоти України з посиланням на пресцентр МЗС.

Як зазначається, під час зустрічей і переговорів сторони проведуть обмін думками щодо актуального стану та перспектив розвитку двосторонніх відносин.

"Головною темою обговорень стане пошук шляхів припинення російської агресії та можливої ролі Китаю у досягненні сталого і справедливого миру", - наголошують у МЗС.

Раніше у Держдепі наголошували, що Китай може зіграти продуктивну роль у закінченні війни в Україні.

Розвідувальний дрон ЗСУ вистежив і супроводив до місця стоянки: HIMARS уразив ЗРК ТОР росіян в Оленівці (відео)

вівторок, 23 липень 2024, 0:10

Наші військові уразили в окупованій Оленівці стоянку, де росіяни ховали комплекс протиповітряної оборони "ТОР", передають Патріоти України з посиланням на повідомлення прес-служби 79-ї окремої десантно-штурмової бригади. . Комплекс протиповітряної обо...

Угорщина знову заблокувала фонд, звідки ЄС збирається оплачувати зброю для Україні

понеділок, 22 липень 2024, 23:55

Очільники МЗС країн Євросоюзу на зустрічі в Брюсселі в понеділок вчергове не змогли досягти згоди з розблокування коштів Європейського фонду миру, з якого фінансуються поставки зброї в Україну. . Про це заявив високий представник ЄС із зовнішньої полі...