"Кулю в потилицю": Як найманці з ПВК "Вагнера" намгаються "стимулювати" інших йти в наступ (аудіо)

Найманці приватної військової компанії "Вагнер" займаються розстрілом своїх товаришів по службі. Таким чином окупанти "стимулюють" інших загарбників іти у наступ. Також "вагнерівці" порожують тортурами своїм товаришам по службі за відмову виконувати накази. Про це свідчить аудіоперехоплення, яке є у розпорядженні OBOZREVATEL, передають Патріоти України.

Один із російських терористів звернувся до найманця з позивним "Акробат" і наказав розстрілювати своїх. Зокрема, групу одного з окупантів мають намір таким чином "простимулювати" перед наступом.

Крім того, окупант погрожує своєму товаришу по службі "довгою смертю", якщо наказ про самоліквідацію найманця не буде виконано. Також в аудіоперехопленні терорист каже, що група найманців ПВК "Вагнер" зобов'язана "зачищати вдома".

"Так, "Акробат", записуй: передать "Койоту", щоб він розстріляв Устінова, брав його групу і з групою Устінова самостійно пересувається вперед і йде зачищати вдома. Тим більше, один уже зачищений. Там можна спокійно перестрибнути і далі рухатися. Якщо він , с*ка, не застрелить його там, і Устінов якимось чином дійде до сюди, то він помиратиме довго", – каже терорист.

Джерело: Обозреватель

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...