Культ не на словах, а на ділі, або "Легенда" проти здорового глузду: Відзнаку, яку заснував Зеленський, зробили дорожчою за найвищу нагороду держави - "Героя України"

Відзнака "Національна легенда України" зроблена із золота з емаллю, жовтого металу.Державне управління справами 15 листопада уклало угоду з Банкнотно-монетним двором Національного банку про виготовлення державних нагород на 3,3 млн грн, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Наші гроші" Закупівлі провели за переговорною процедурою через відсутність конкуренції.

Замовили ордени, медалі, відзнаки президента і нагрудні знаки до почесних звань України.

Найдорожчою нагородою є відзнаки президента "Національна легенда України" по 117 тис. грн. Це на 14% дорожче від комплектів ордена "Золота Зірка" звання Герой України, які управління у квітні замовляло Банкнотно-монетному двору по 103 тис. грн. Строк поставки – до кінця року.

Відзнака "Національна легенда України", котру президент Володимир Зеленський заснував в липні, зроблена із золота з емаллю, жовтого металу. Відзнака зроблена із золота з емаллю, а мініатюра – із жовтого металу. У центрі відзнаки міститься рельєфне зображення Знака Княжої Держави Володимира Великого.

У серпні Зеленський нагородив сімома такими відзнаками співачку Софію Ротару, футбольного тренера Олега Блохіна, хореографа Мирослава Вантуха, художника Івана Марчука, поета Юрія Рибчинського, артистку балету, балетмейстерку та хореографиню Олену Потапову, композитора Мирослава Скорика (посмертно).

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...