"Куличи" из хлеба и шашлык из куриных лап": Як святкують Великдень шахтарі у Донецьку (фото)

На святковому столі у шахтарів ОРДО були «паски» з хліба і шашлик з курячих лап. Такі штучно фотографії із зображенням великодніх «пасок» з хліба і шашлику з курячих лап опублікував один з телеграм-каналів, які висвітлюють життя на непідконтрольних Україні територіях, передають Патріоти України.
За його словами, багато гірників "ДНР" так і не отримали зарплату перед тривалими травневими святами, а деякі сім'ї не можуть дозволити собі навіть накрити стіл з хорошими продуктами.

«Шахтеры шутят — "получили зарплату, решили поджарить мясо" — и показывают рецепт жарки куриных лап на углях. Еще одно ноу-хау от тех, кто остался без денег на праздники — "паски" из хлеба. "Пасхальные куличи засядьковцев", — так назвал свое блюдо его автор», — пише паблік.

Шукали інформацію про військові навчання: Румунія заявила, що серед біженців з України "затесалися" російські шпигуни

вівторок, 16 квітень 2024, 21:02

Румунія стала мішенню для мережі російських шпигунів, які намагалися зібрати інформацію про військові навчання та допомогу Україні. Можливі шпигуни потрапили до країни, ховаючись між українських біженців. Про це йдеться звіті Вищої ради національної об...

"Членство України в НАТО корисне тільки для Третьої світової війни": Фіцо зробив чергову скандальну заяву

вівторок, 16 квітень 2024, 20:53

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що членство України в НАТО «може спровокувати глобальний конфлікт». Про це повідомляє Kresy, передають Патріоти України. При цьому Фіцо припустив «перспективу пошуку примирення з Росією після війни». «Післ...