Кум Путіна хоче, щоб особливий статус ОРДЛО залишився назавжди

За пропозицією Віктора Медведчука, особливий статус ОРДЛО на постійній основі має набрати чинності о 20:00 в день голосування на місцевих виборах.
Віктор Медведчук. Фото: Українська правда.

ОПЗЖ пропонує закріпити особливий статус за ОРДЛО на постійній основі, повідомляють Патріоти України.

Народний депутат від ОПЗЖ Віктор Медведчук подав до Ради проект закону №2491, який змінить чинне законодавство України, закріпивши особливий статус ОРДЛО на постійній основі. Зокрема, пропонується замість тимчасового, до 31 грудня 2019 року, запровадити " особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей" на постійній основі.

За пропозицією Медведчука, особливий статус ОРДЛО має розпочатися о 20:00 в день голосування на місцевих виборах. "Цей Закон продовжує діяти на постійній основі в разі, якщо у підсумковій доповіді БДІПЛ ОБСЄ було зроблено висновок у відповідності до встановленої практики БДІПЛ ОБСЄ, що позачергові місцеві вибори в окремих районах Донецької та Луганської областей було проведено в цілому у відповідності до стандартів ОБСЄ та українським законодавством, при відповіді на питання, узгоджене в "Нормандському форматі", затвердженому тристоронньою контактною групою та спрямованою Україною в її запрошувальному листі і Головуванням ОБСЄ Директору БДІПЛ", – йдеться у проекті закону.

Джерело: Depo.ua

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині - росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

четвер, 25 квітень 2024, 10:18

У Повітряних силах розповіли деталі атаки по Черкащині: росіяни вдарили "Іскандером" по Смілі

Америка ставить питання рубо: Блінкен прибув до Китаю. В портфелі держсекретаря вагомі аргументи, щоб переконати Сі Цзіньпін не допомагати росіянам - ЗМІ

четвер, 25 квітень 2024, 10:14

За інформацією джерел адміністрація США під загрозою санкцій має намір дотиснути Сі Цзіньпіна щодо до умиротворення Росії. КНР дуже потерпає через фінансову кризу, без доброї волі Заходу уникнути економічного краху практично не можливо. Держсекретар СШ...