Кум Путіна розповів, із ким піде на парламентські вибори

"Опозиційна платформа – За життя" буде боротися за скасування закону про мову, закону про освіту, закону про люстрацію і закону про декомунізацію.
Віктор Медведчук. Фото: Антикор.

Партія "Опозиційна платформа – За життя" братиме участь у позачергових парламентських виборах 21 липня, не об'єднуючись з "Опозиційним блоком". Таку заяву на з'їзді партії в четвер, 6 червня, зробив глава політради, кум президента Росії Володимира Путіна Віктор Медведчук, передають Патріоти України.

При цьому він, як і деякі інші нардепи, під час виступів підтримували риторику "об'єднання". Зокрема, про об'єднання говорили Сергій Льовочкін і Наталія Королевська. На з'їзді був запропонований список першої десятки партії:

  1. Юрій Бойко;
  2. Вадим Рабинович;
  3. Віктор Медведчук;
  4. Наталія Королевська;
  5. Сергій Льовочкін;
  6. Василь Німченко;
  7. Нестор Шуфрич;
  8. Сергій Ларін;
  9. Сергій Дунаєв;
  10. Тарас Козак.

Крім того, за даними журналістів, у список партії можуть увійти: Вадим Столар, Юлія Льовочкіна, Ігор Абрамов, Микола Скорик, Григорій Суркіс, Ігор Кисельов, Ренат Кузьмін. За словами Бойка, "Опозиційна платформа – За життя" буде боротися за скасування закону про мову, закону про освіту, закону про люстрацію, закону про декомунізацію, а також виступить проти перейменування релігійних організацій. Також на з'їзді Льовочкін назвав "майбутнього прем'єр-міністра" від партії – Юрія Бойка.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...