Кумівство по-новому? Чоловік однокласниці Зеленського стане головою комітету з безпеки і оборони (фото)

До Верховної Ради України від партії “Слуга народу” пройшов Олександр Завітневич, який є чоловіком однокласниці президента Володимира Зеленського. Про це у себе в Facebook написав журналіст Сергій Руденко, опублікувавши спільне фото глави держави зі шкільною подругою, повідомляють Патріоти України.

“На цьому шкільному фото – майбутній президент Володимир Зеленський та його однокласниця – зараз Наталя Завітневич (обидва виділені на фото). Її чоловік – Олександр Завітневич – новообраний депутат від “Слуги народу”, – написав журналіст.

Разом з тим Руденко зазначив, що кандидатура Завітневича запропонована на посаду голови парламентського Комітету з питань національної безпеки і оборони.

Завітневич закінчив факультет радіоінженерії Київського військового інституту управління і зв’язку. Здобув кваліфікацію спеціаліста з економіки підприємства в Київському національному економічному університеті ім. Вадима Гетьмана. З 2012 року є співзасновником і директором Смілянського ливарного заводу (Черкаська область). Співзасновник ТОВ “М. Т.”. Офіцер запасу.

Раніше підготовча група з організації першого засідання Верховної Ради IX скликання затвердила персональний склад керівників у всіх 23 комітетах парламенту. Більшість керівних місць дісталася депутатам від “Слуги народу”.

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...

Трамп заявив, що для США важливе виживання України, і розкритикував європейців за... недостатню допомогу

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:41

Колишній президент США Дональд Трамп, який у 2024 році також бере участь у виборчій кампанії, у своїй соцмережі Truth Social поставив запитання, "чому Європа не дає більше грошей на допомогу Україні", передають Патріоти України. "Чому Сполучені Штати в...