"Купа м'яса! Всю роту поклали": Окупант поскаржився на величезні втрати РФ у війні і потужний натиск ЗСУ (відео)

Російський окупант, чия рота була розбита в Україні, після бою записав відеозвернення, у якому розповів про важкі втрати агресора та натиск українських військ. Він поскаржився, що загарбників кинули в бій під потужний вогонь Збройних сил України з одними автоматами, без підтримки артилерії, передають Патріоти України.

Відповідні кадри були записані одразу після битви та розлетілися по мережі. "Ледве з***ався, відправили на посилення, на підкріплення – 15 осіб на позиції було. Прийшли 300-ті та 200-ті, як почали поливати, пташка (дрон. – Ред.) змалювала н***й. Почали стелити, з трьох сторін накрили", – розповів військовий РФ.

Він додав, що, швидше за все, його рота була повністю знищена. "Діман Булахов зі мною був – як у**ало одразу навпіл, 80-ка або 120-ка, х** знає. Він з іншого боку заходив. Серьога Шеменєв на рації на іншу позицію заходив... Мовчать, нікого немає... Не знаю, один залишився – не один... С***, прийшли там шматки м'яса, шматки крові ї****, там просто твориться п****ць повний. Може, хтось ще кудись з'****ся, але, думаю, роті п***ць, роту роз***ли", – сказав загарбник.

За словами окупанта, ротний відправив їх у бій, знаючи, що там коїться. "З автоматами х**і ми там зробимо – арти, підтримки ніякої. Нічого ніде не стріляє, по нам з трьох сторін ї**шать. Там дві бехи (БМП. – Ред.) працювало з боку, як уї**ло, димяра повалив. П**** "бехам" – напевно, спалили".

Російський військовий додав, що армію РФ в Україні жорстко б'ють, тоді як російська пропаганда твердить про "успіхи" окупантів. "Нам по телеку п****ть, що ми "абрамси" тут пачками палимо, "леопарди", а тут нас ї***ать. Не знаю, що робити, де наші, де не наші, куди відступати. Ну, там реально просто м'ясо. Не знаю, мамо, виживу – не виживу, куди зараз потраплю, в який котел, під який обстріл. Якщо що, не поминайте лихом", – сказав загарбник.

Увага! Відео 18+! Містить ненормативну лексику!

"Убивства опонентів, які мали полярних прихильників, призведуть до хаосу. Тому мені цікаво не те, хто виконавець убивства Фаріон, а хто смикав за ниточки", - Береза

субота, 27 липень 2024, 22:00

"Коли я писав блог по вбивству Фаріон, то зразу сказав, що ви будете здивовані вбивцею і мотивами", - пише у своєму блозі Борислав Береза, передають Патріоти України. "Зараз бачу сміхуйочки з приводу, що наступною жертвою мав бути Макс Бужанський. Про ...

Є шанси на перемогу? Підтримка Гарріс американцями з початку місяця зросла на 11 пунктів, - опитування WSJ

субота, 27 липень 2024, 21:46

Підтримка Гарріс серед зареєстрованих виборців різко зросла з 35% на початку місяця до 46%, що на 11 пунктів вище, ніж раніше, однак Трамп все ще попереду. Про це інформує The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Згідно з новим опитуванням,...