"Курять не там, де треба": Над базою РФ в окупованому Токмаку помітили дим (відео)

Українські захисники продовжують нищити російські окупаційні війська глибоко в тилу на тимчасово окупованих територіях України. У понеділок, 15 серпня, дим над базою окупантів помітили в Токмаку Запорізької області. Про це повідомив нардеп Олексій Гончаренко. Він також опублікував відповідне відео, передають Патріоти України.

"Дим над базою окупантів в окупованому Токмаку. Хтось знову курить не там, де треба", – зазначив Гончаренко. Варто додати, що у Генеральному штабі поки не підтвердили причетність ЗСУ до цих вибухів.

Але ймовірно, невдовзі з'являться повідомлення окупантів про "селітру" та "гуманітарку". Зокрема, так пропагандисти висвітлювали раніше новину про вибухи на складі боєприпасів у Новій Каховці на Херсонщині. Спочатку вони стверджували про удар по ГЕС, а потім сказали, що там нібито горить селітра. У мережі з'явилися скриншоти з російських пабліків, які викривають брехню окупантів.


Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...