"Курс на тотальний розвал інституцій тягне нас униз швидше за будь-яку кризу", - експерт

"Чи хочу я подальшого падіння рейтингу президента? Ні, не хочу, бо в умовах розвалу інституцій під впливом кризи країна може швидко зануритися в хаос, вигідний лише нашим ворогам. Я не хочу падіння від цивілізованого феодалізму статусів і привілеїв до дикого феодалізму сили та страху", - пише у своєму блозі Валерій Пекар, передають Патріоти України, і продовжує:

"Так, хочу, бо коли рейтинг знизиться до певної позначки, то президент і його оточення зрозуміють: щось вони роблять не так. Усвідомлення помилок – перший крок до зміни поведінки. Поки "все чудово", триватиме нинішня практика.

Ні, не хочу, бо коли рейтинг знизиться до цієї позначки, то не відбудеться усвідомлення помилок, а вся вина покладатиметься на політичних опонентів, попередників і міжнародних партнерів, які спільними зусиллями знищили "гарного хлопця із добрими намірами".

Так, хочу, бо нинішній курс на тотальний розвал інституцій тягне нас униз швидше, ніж будь-яка криза. Ми стаємо занадто крихкими, і це загрожує смертю. Чим швидше крихкі елементи системи стануть менш важливими, тим швидше з'явиться простір для появи антикрихких елементів, які забезпечать цілій системі виживання".

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...