Курсант, який вижив у катастрофі Ан-26 під Чугуєвом, дорікнув Зеленському за невиконану обіцянку

В’ячеслав Золочевський, який єдиний вижив у катастрофі Ан-26 під Чугуєвом у 2020 році, дорікнув президенту Володимиру Зеленському за невиконану обіцянку з приводу житла. Відповідний пост курсант Харківського університету Повітряних сил ЗСУ імені Кожедуба опублікував у себе в Instagram, передають Патріоти України.

«Я — ваш виборець, В’ячеслав Золочевський, звертаюся за допомогою в отриманні житла, яке ви мені пообіцяли на зустрічі 26.09.2020 з моєю матір'ю, після Чугуївської авіакатастрофи. 29.04.2021 я звернувся до Харківської міської ради і на зустрічі мер пообіцяв зв’язатися зі мною наступного дня. З того моменту минуло близько півроку, і дзвінка так і не було», — розповів він.

За словами Золочевського, зараз він живе з матір'ю та братом в орендованій квартирі, у зв’язку з чим закликав Зеленського втрутитися у ситуацію та допомогти в отриманні житла.

Що відомо про катастрофу Ан-26

Військовий літак Ан-26 Збройних сил України розбився ввечері 25 вересня 2020 року за два кілометри від військового аеропорту Чугуєва під час заходу на посадку. На його борту перебували 27 осіб: офіцери та курсанти Харківського університету Повітряних сил, які виконували навчально-тренувальний політ. Жертвами катастрофи стали 26 осіб.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...