"Квартал" назавжди: Єрмак зробив заяву про президентство Зеленського

Андрій Єрмак висловив думку, що на всі плани Зеленського йому може не вистачити навіть чотирьох президентських термінів.

Андрій Єрмак. Фото: Ліга.net.

Президент України Володимир Зеленський серйозно розмірковує над тим, щоб взяти участь в наступних виборах глави держави. Про це в інтерв'ю заявив глава Офісу президента Андрій Єрмак, передають Патріоти України.

"Рішення буде приймати президент. Якби він запитав мою думку, я б відповів так: рішення потрібно приймати ближче до закінчення першого терміну, коли буде розуміння того, наскільки задумане особисто їм виконано. На сьогоднішній день у нього настільки грандіозні плани...", - зазначив він.

Також Єрмак висловив думку, що на всі плани Зеленського йому може не вистачити навіть чотирьох президентських термінів. "Цілком. Але для нього в першу чергу важлива думка людей", - уточнив глава Офісу президента України.

Джерело: LB.ua

Блінкен назвав країну, яка є зараз головним постачальником військового обладнання для РФ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:05

Державний секретар США Ентоні Блінкен розкритикував підтримку Китаєм російської оборонної промисловості. Він заявив, що Пекін зараз є основним постачальником критичних компонентів для російського озброєння і бере таким чином участь у війні РФ проти Укр...

Знищили зерно для Азії та Африки: РФ вдарила по порту Південний на Одещині

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:29

Балістичний удар, який 19 квітня російські окупанти завдали по морському порту "Південний" (Одеська обл.) знищив аграрну продукцію, яка призначалася для країн Азії та Африки, інформують Патріоти України. Як повідомили у Міністерстві відновлення України...