Квінтесенція звірства: Окупанти заборонили українцям евакуюватися із затопленого селища

Окупанти не випустили місцевих з підтопленого внаслідок підриву Каховської ГЕС селища на Херсонщині, передають Патріоти України.

Як повідомив Генеральний штаб Збройних сил України, після підриву російськими терористами греблі Каховської ГЕС, мешканці селища Козачі Лагері (в Олешківській громаді), які опинились у зоні підтоплення, не дочекались допомоги від окупаційної так званої влади та намагались самостійно виїхати з частково підтопленого населеного пункту.

Проте, російські військовослужбовці, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, заблокували всі можливі шляхи залишення населеного пункту та заборонили евакуацію.

У Генштабі наголошують, що Російська Федерація не переймається проблемами місцевого населення на захоплених територіях, здатна на будь-які злочини та масштабні руйнування.

Ще одне цьому підтвердження - у місті Гола Пристань окупанти виганяють власників двоповерхових будинків із помешкань та самі розташовуються в них. На дахах цих будівель загарбники облаштовують вогневі позиції.

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...

Ракети цілили й на Молдову: Коваленко вказав на особливості нової масованої атаки РФ на Україну

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:52

З вечора 28 березня й у ніч 29 березня Росія масовано атакувала території України. Крім того, дві ракети перетнули повітряний простір іншої держави, що демонструє: РФ байдуже на всіх. Про це написав військово-політичний огляда Олександр Коваленко, пере...