"Квітне" не лише пияцтво: В ISW розповіли про великі проблеми в лавах військ Путіна

Окремі підрозділи ЗС РФ, які воюють проти України, застосовують насильство проти своїх товаришів по службі. Окупанти страждають від пияцтва, здирства і катувань, що в підсумку закінчується вбивствами. Про це почали повідомляти російські джерела. На інформацію звернули увагу в Інституті вивчення війни (Institute for the Study of War, ISW), передають Патріоти України.

Йдеться про публікацію російського “незалежного” видання “Берег” від 5 квітня. У ній розповідається про те, як військовослужбовці ЗС РФ катували та вбили свого товариша.

Випадок трапився у лавах 164-ї мотострілецької бригади (25-та загальновійськова армія, Центральний військовий округ), яка дислокується поблизу тимчасово окупованого села Гречишкине Луганської області.

“Шестеро російських солдатів протягом 14 годин катували іншого російського солдата, перш ніж убити його, можливо, щоб залагодити особисту вендету командира”, — йдеться у зведенні. РосЗМІ уточнило, що згадані шестеро окупантів входять до “банди здирників”, у якій поширене пияцтво в підрозділі, щоб регулярно бити, катувати й вимагати гроші у п'яних товаришів по службі.

Через загиблих на війні в Україні найманців: Делегація зі Шрі-Ланки відвідає Росію

четвер, 16 травень 2024, 23:02

Шрі-Ланка має намір направити делегацію в Росію для розслідування долі сотень своїх громадян, які беруть участь у війні проти України. Про це повідомляє The Guardian, передають Патріоти України. У міністерстві оборони Шрі-Ланки заявили, що за допомогою...

"Не знаю, что делать, вот опять разбомбили Белгород": Росіяни у розпачі через бойові дії поблизу власних домівок (відео)

четвер, 16 травень 2024, 22:20

Зокрема, у розмові росіянин розповідає, що Бєлгород знову розбомбили. "Я понял, а у вас что там? Я не знаю, что делать, там что-то вообще, только вот опять разбомбили Белгород", — жаліється росіянин. . Також у ГУР МОУ підкреслили, що за кожен воєнний ...