Квитки вже у продажі: "Укрзалізниця" анонсувала запуск перших потягів до Херсона, Криму і Маріуполя

"Укрзалізниця" на честь звільнення Херсона з російської окупації запускає продаж квитків на перші рейси до деокупованих українських міст. Про це інформує пресслужба УЗ, передають Патріоти України.

Квиток можна придбати і зберігати як символ віри в ЗСУ і звільнення України від окупантів, а одразу після деокупації скористатися ним.

"Ви просили — ми зробили! На честь звільнення Херсона, з мрією про Сімферополь, запускаємо квитки на перші потяги до деокупованих українських міст!. Вже сьогодні ви можете оформити квитки на три перших рейси з Києва до п'ятьох міст: уже деокупованого Херсона, а також Маріуполя, Донецька, Луганська та Сімферополя", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, щойно рух буде поновлено, залізничники надішлють повідомлення з датою та місцем. Рейси буде здійснювати легендарний "Потяг до перемоги", розписані вагони якого присвячені подвигам людей на тимчасово окупованих територіях.

Натомість, квитками "Київ — Херсон" можна буде скористатися вже найближчим часом. Оформити символічний квиток можна за посиланням.

"Усі квитки благодійні: кошти від їх продажу будуть переказані через платформу UNITED24 на закупівлю last-mile транспорту — автівок, які допоможуть сполучити міста й селища на деокупованих територіях із найближчими залізничними вузлами. Дякуємо нашим партнерам Gres Todorchuk за концепцію проєкту! Із вдячністю за звільнення Херсона і вірою в те, що скоро наші потяги повернуться на вокзали всіх українських міст!", - додають в УЗ.

Запросив особисто Зеленський: Папа Римський на саміті миру може зустрітися з давнім суперником

п’ятниця, 10 травень 2024, 23:31

Президент України Володимир Зеленський особисто запросив на Саміту миру, який відбудеться в червні у Швейцарії, Вселенського патріарха Варфоломія. Про це він повідомив під час традиційного вечірнього звернення в п’ятницю, 10 травня, передають Патріоти ...

"Перетнули свої власні червоні лінії": Угорщина вважає, що НАТО "прямує величезними кроками до війни"

п’ятниця, 10 травень 2024, 23:20

Угорщина незадоволена позицією країн НАТО щодо допомоги Україні та вважає, що Альянс «прямує до війни величезними кроками». Про це заявив міністр закордонних справ Угорщини Петер Сійярто, передають Патріоти України з посиланням на Digi24. За його слова...