Кидають на вірну смерть: Війська РФ могли втратити під Бахмутом і Соледаром до 20 тисяч військових, - Подоляк

Радник голови ОП Михайло Подоляк повідомив, що втрати російських військ під Бахмутом та Соледаром могли досягати 20 тисяч військових, передають Патріоти України.

«Неможливо сказати точно, які втрати має російська армія на цьому напрямку. Але це не тисяча чи дві - це 10, 15 чи навіть 20 тисяч за весь час наступу біля Бахмуту та Соледару. Вони там втрати не рахують», — сказав Подоляк.

За словами радника, росіяни кинули на Соледар практично все боєздатне, що вони мали включаючи залишки контрактної армії – спецназ і десант.

Подоляк стверджує, що окупація цього українського міста не дасть перелому у війні для РФ. «Єдине, що мені шкода все, що там відбувається, — це кількість наших хлопців, які за 17 градусів морозу мають тримати автомати в руках цілодобово. Це важко. Ми втрачаємо своїх», — сказав Подоляк.

Раніше речник Східного угруповання військ Сергій Черевий повідомляв, що країна-агресор зосередила в районі Соледара основні сили, у тому числі бойові підрозділи «вагнерівців».

Боєприпаси для України: В Чехії відповіли, скільки наразі зібрано коштів на снаряди для ЗСУ і скільки ще прагнуть зібрати цьогоріч

середа, 8 травень 2024, 4:15

До ініціативи Чехії щодо снарядів приєднались вже два десятки країн з Європейського союзу й НАТО. Кошти на близько 500 тисяч артилерійських снарядів для України вже зібрані нині в межах чеської ініціативи. Про це розповів міністр закордонних справ Чехі...

Завітали в гості ATACMS: В окупованому Луганську грандіозна пожежа (відео)

середа, 8 травень 2024, 1:45

Увечері у вівторок, 7 травня серія вибухів пролунала в окупованому Луганську. За попередніми даними там спалахнула нафтобаза. Про це повідомляють у соцмережах та росЗМІ із посиланням на окупаційну владу. . "Декілька вибухів пролунало в Луганську. У мі...