"Кидають нові ресурси": Росіяни намагаються повернути втрачені позиції у Харківській області, - Жорін (відео)

Українські військові відтіснили російських окупантів в Харківській області. Наразі там тривають стабілізаційні дії. Про це у суботу, 31 серпня, повідомив заступник командира 3-ї ОШБр Максим Жорін, передають Патріоти України.

«На Харківському напрямку, в зоні відповідальності нашої Третьої штурмової зараз тривають стабілізаційні дії», — зазначив Жорін.

Заступник командира пояснив, що після проведення вдалих штурмів та звільнення територій необхідно закріпитись. За його словами, при цьому російські війська намагаються повернути втрачені позиції та кидають на це нові ресурси, які бригада «успішно стирає».

У 3-й ОШБр показали кадри перших боїв у Харківській області. «Ексклюзивні кадри з екшн-камер бійців 1-го механізованого та штурмового батів. Так починався наступ Третьої штурмової бригади», — написали військові.

30 серпня пресофіцер бригади Олександр Бородін заявив, що армія РФ збільшила чисельність штурмових груп після наступальних дій українських бійців на Харківщині. За словами Бородіна, бійцям бригади вдалося захопити батальйонний район оборони противника, який був їхнім «логістичним маршрутом та правим флангом».

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...