Кидають всі сили: Росіяни намагаються захопити ключову висоту в районі Покровська, - DeepState

Співзасновник та аналітик DeepState Роман Погорілий наголосив, що на Донецькому напрямку ситуація погіршується. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України.

"На Донецькому напрямку ситуація залишається складною і погіршується. Останні оновлення свідчать про те, що ворог захопив Новогродівку і намагається закріпитися там, зокрема в багатоповерхівках. Він також намагається пробиватися і посилювати свої позиції. Росіяни просуваються південніше, зокрема в районі Птичого, де відбулися зміни", - пояснив Погорілий.

За словами співзасновника та аналітик DeepState, на південний захід від Птичого розташована одна з ключових висот біля Покровська, яку росіяни намагаються захопити.

"Ця висота простягається до Селидового. Якщо росіяни займуть цю висоту, це створить серйозні проблеми для українських військових, які перебувають у низинах або біля річки Вовча. Ситуацію поки що не вдалося стабілізувати. В районі розгорнута неймовірна кількість особового складу РФ. Сили оборони України докладають максимальних зусиль, щоб зупинити просування ворога, але ситуація залишається складною", - зазначив Погорілий.

Знімає відповідальність: Путін закликав не звинувачувати його у прориві на Курщині, це проблеми силовиків, - Politico

п’ятниця, 23 серпень 2024, 18:10

Російський диктатор Володимир Путін поклав відповідальність за прорив кордону на "силові структури". Про це пише Politico, передають Патріоти України. . "Президент Володимир Путін звернувся до російського регіону, де Україна захопила понад 1000 квадра...

Готові дати відсіч: Фінляндія розмістить 4-5 тисяч військових НАТО біля кордону з Росією

п’ятниця, 23 серпень 2024, 17:29

Влада Фінляндії вирішила розмістити біля кордону з Росією бронетанкову бригаду НАТО чисельністю 4-5 тисяч осіб для стримування зовнішніх загроз, передають Патріоти України з посиланням на фінське видання Iltalehti. Як повідомляє видання, Сили оборони ...