"Кидався та фоткав": Нардеп Шевченко став "героєм паркування" та потрапив у новий скандал

Народний депутат Євген Шевченко, якого виключили зі "Слуги народу", потрапив у черговий скандал. Політик перекрив виїзд для авто біля будівлі Верховної Ради, а після нахамив співробітниці апарату парламенту. Про це розповіла співробітниця Апарату Верховної Ради любов Богданова в Instagram, передають Патріоти України.

Нардеп припаркувався біля будівлі парламенту в недозволеному місці і перекрив виїзд для інших авто. Богданова попросила Шевченка прибрати авто, через яке вона не могла виїхати, але отримала лише порцію агресії та хамство. При цьому політик кілька разів повторив, що він народний депутат, а дівчина – ніхто.

"Він разів п'ять це повторив, потім взагалі почав на мене кидатися, фоткав навіщось мою машину та спеціально не від'їжджав хвилин п'ять. Чесно, я таких жлобів ще не бачила, досі шокована", – розповіла Богданова.

Окупанти вдарили ракетами по житловому комплексу у центрі Харкова

середа, 24 квітень 2024, 11:44

Близько 00:30 24 квітня російська армія завдала ракетних ударів по Шевченківському району Харкова. Було зафіксовано влучання двох ракет на територію житлового комплексу, повідомляють Патріоти України. "Пошкоджено три багатоповерхівки, щонайменше 33 при...

"Навіть такою малою кількістю": Згурець назвав пріоритетні цілі для застосування ATACMS

середа, 24 квітень 2024, 11:24

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець зазначив, що пріоритетними цілями для застосування ATACMS дальністю 300 км є ворожі командні пункти й бази зберігання боєприпасів. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспрес...