"Киев воюет с православием": Пєсков відреагував на обшуки в церквах Московського патріархату

Прессекретар кремлівського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков назвав обшуки в Києво-Печерській лаврі «черговою ланкою в ланцюзі воєнних дій, які проводить Київ проти російського православ'я». Про це пишуть російські ЗМІ, передають Патріоти України.

«Українська сторона давно воює з... Російською православною церквою, і я б сказав, що це можна розглядати як чергову ланку в ланцюгу цих військових дій проти російського православ'я», – сказав представник Кремля.

Цікаво, що формально УПЦ МП від російської церкви відхрестилася ще весною, коли Собор Української Православної Церкви Московського патріархату ухвалив рішення «про повну самостійність і незалежність від РПЦ». Однак у країні-терористці РФ ніхто не приховує, що церква підтримує криваву політику Кремля. Зокрема, днями патріарх РПЦ Кирило подякував Путіну за війну в Україні.

Кілька російських регіонів атакували безпілотники: Пошкоджена енергетична інфраструктура

субота, 20 квітень 2024, 5:00

У Калузькій області РФ у ніч проти суботи, 20 квітня, внаслідок вибуху БПЛА була пошкоджена енергетична інфраструктура. Про це повідомляють росЗМІ із посиланням на губернатора області Владислава Шапшу . За його словами, в Малоярославецькому районі внас...

У Дніпрі знайшли тіло загиблого чоловіка, кількість жертв в області зросла, - очільник ОВА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 23:53

Голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак повідомив, що в Дніпрі знайшли тіло ще одного загиблого чоловіка. Таким чином кількість жертв російської атаки в області зросла до восьми, інформують Патріоти України. «Третій загиблий у Дніпрі. Рятувальники ви...