Киянка, мати трьох дітей, купила гвинтівку, щоб захищати свою домівку та свою Батьківщину: The Times написало, як українці озброюються, готуючись до нападу Росії

Британське видання The Times опублікувало матеріал, як в Україні цивільні збираються боротися за свою країну в разі повномасштабного нападу Росії. Зокрема, героїнею публікації стала 52-річна киянка, яка купила гвинтівку, готуючись зустрічати окупантів. Про це йдеться в статті "Це наш дім": пересічні українці беруться за зброю" на сайті The Times, зазначають Патріоти України.

Киянка купила гвинтівку, щоб захищатися в разі вторгнення російських військ (фото: thetimes.co.uk)Як розповіла журналістам мешканка Києва Мар'яна Жагло, маркетолог за професією, вона "як мати не хоче, щоб мої діти успадкували проблеми України або щоб ці погрози перейшли до них".

"Краще я займуся цим зараз", - каже жінка.

На знімку видно, як мешканка столиці, мати трьох дітей, на кухні своєї квартири тримає в руках карабін Zbroyar Z-15 (українська напівавтоматична самозарядна гвинтівка).

У публікації зазначається, що оскільки путінські війська зосереджені приблизно за 95 кілометрів від столиці України, деякі громадяни беруть справу у свої руки.

"Я ніколи в житті не полювала. Я купила цей карабін після того, як почула, як деякі солдати обговорюють кращу гвинтівку. Якщо дійде до цього, то ми будемо боротися за Київ; ми будемо битися, щоб захистити наше місто", - сказала киянка британським журналістам.

Крім зброї, жінка також купила шолом і камуфляжний комплект.

"Наратив про націю ухилянтів": Нардепка від "ЄС" розкритикувала заборону на консульські послуги для чоловіків

середа, 24 квітень 2024, 20:32

Рішення МЗС щодо припинення надання консульських послуг українцям є "зухвалим та безпідставним". Про це заявила нардепка від "Євросолідарності" Ірина Фріз, передають Патріоти України. На її думку, це рішення "продовжує насаджувати наратив про українців...

Росія планує зірвати Глобальний саміт миру в Швейцарії – Зеленський

середа, 24 квітень 2024, 19:55

Росія має конкретний план для зриву Глобального саміту миру, який має відбутися у Швейцарії. Про це заявив президент Володимир Зеленський під час зустрічі з представниками держав-партнерів і міжнародних організацій, які працюють в Україні, передають Па...