"Київ вже був відомий на весь світ, коли в Москві ще жаби квакали": Гончаренко оригінально привітав столицю зі святом (фото)

В ці вихідні кияни та гості столиці України відзначають одразу два свята: 29 травня - святкували день столиці, а сьогодні 30 травня - День Києва. Політики, громадський активісти, зірки шоу-бізнесу вітають Київ і киян зі святом. Оригінально до привітання вирішив підійти нардеп фракції «Європейська Солідарність» Олексій Гончаренко, повідомляють Патріоти України.

Гончаренко повідомив на своїй сторінці в Facebook, що до Дня міста вирішив розмістити серію білбордів з особливими привітаннями столиці з нагадуванням про історичні здобутки, які зробили з Києва - дійсно величне місто. «Пам'ятайте, що Київ вже був відомий на весь світ, коли в Москві ще жаби квакали. Упевнений, що в Кремлі від цього палає, але ми не дамо про це забути. За нами правда!», - написав нардеп.

Також Олексій Гончаренко доклав фотографії з різних локацій Києва, де і розміщені рекламні білборди. Зазначимо, що увага Гончаренко до столиці невипадкова, адже він давно вже має намір включитися в боротьбу за мерське крісло. Ось тільки екзит-поли поки що показують: кияни не дуже довіряють одеському нардепу і не хочуть бачити його своїм мером.

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...

"Наша мета - зробити її найбільш сильною з усіх": Зеленський розповів, на якому етапі безпекова угода зі США

неділя, 28 квітень 2024, 22:14

Україна працює із США над текстом двосторонньої безпекової угоди. Влада хочу зробити цю угоду найбільш сильною з усіх. Про це сказав президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні у неділю, 28 квітня, передають Патріоти України. «Зараз наші...