"KyivPost став жертвою влади, до приходу якої він сам добряче доклав зусиль", - Дмитро Вовнянко

"Погляньте, яка краса. Ліворуч - KyivPost в часи президента Порошенка з кричущим заголовком: "політичні репресії в еру Порошенка". Ця обкладинка не мала ніяких наслідків ані для видання, ані для тих хто зображений. Шабунін, Ситник та Дубінський і зараз себе чудово почувають. Так само як і тодішній депутат від БПП Сірожа Лещенко. Саакашвілі теж... почував", - пише блогер та журналіст Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Праворуч обкладинка після якої власник видання заговорив про перезапуск і про те що журналісти його обкрадали, а самі журналісти - про закриття видання через тиск ОПУ. І от дивно, ані Шабунін, ані Дубінський, ані Лещенко, який до станнього на KyivPost вів колонтку, про проблеми видання - ані мур-мур.
Як на мене - це дивовижна ілюстрація до приказки "за що боролися - на те й напоролися". Очевидно, KyivPost став жертвою влади, до приходу якої він сам добряче доклав зусиль. І от парадокс, нині найбільше про проблеми KyivPost горлають прибічники Порошенка. Ну того, про якого в часи президентства KyivPost писав, що репресії".

"Небезпечні слова": Кремль налякали заяви Макрона і Кемерона про війська в Україні та удари по РФ

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:30

Прессекретар російського правителя Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що у Кремлі стурбовані та вважають "небезпечними" і такими, що "нагнітають напруженість" останні заяви президента Франції та очільника МЗС Великої Британії щодо можливої присутн...

Ворог стягує сили! До 500 тисяч військових: Чисельність російських військ в Україні значно збільшилася, - Павлюк

п’ятниця, 3 травень 2024, 15:22

Чисельність російських військ на території України значно збільшилася з 2022 року. На тимчасово окупованих територіях перебуває від 510 000 до 513 000 російських військовослужбовців. Про це заявив командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-лейтенант Олек...