"Київський режим - це вороги": Кремль відреагував на масовану атаку дронів у Підмосков'ї

Російська влада звинувачує Україну в організації масованих атак безпілотників на міста РФ. У цьому начебто "суть нинішньої української влади". Таку заяву зробив речник Кремля Дмитро Пєсков на брифінгу у вівторок, 10 вересня.

"Ніяк не можна асоціювати нічні удари по житлових кварталах, київський режим продовжує демонструвати свою сутність. Це вороги", – сказав він.

На думку Пєскова, саме тому Росія повинна продовжувати війну проти України, "щоб убезпечити себе від таких проявів". При цьому він забув сказати, що до 24 лютого 2022 року жодних атак дронів на міста Росії не було.

Також він заперечив наявність чітких домовленостей з Україною щодо обмежень ударів по об'єктах енергетики перед вторгненням ЗСУ до Курської області. "Жодних чітких домовленостей не було – це перше. Зараз важко уявити собі можливе досягнення якихось домовленостей на тлі ситуації в Курській області", – сказав Пєсков.

Війна може закінчитися вже восени? ЗМІ розповіли, на що зробив ставку Зеленський

вівторок, 10 вересень 2024, 16:18

На тлі обмежених перспектив на фронті та ризику скорочення військової допомоги з боку ключових союзників, український лідер Володимир Зеленський працює над "планом перемоги", який має на меті змусити Росію припинити військову агресію вже цієї осені. Пр...

Це ускладнює ситуацію: ЗСУ критично бракує запчастин до західної техніки, - Bild

вівторок, 10 вересень 2024, 15:50

СУ не вистачає запчастин для західного озброєння, через що вони не можуть використовувати значну частину поставлених Німеччиною, Нідерландами та Італією танкових гаубиць, які виведені з ладу. Про це пише Bild, передають Патріоти України. Ситуація із з...