"Кинули під деревом, таке ставлення скотяче": Поранений окупант поскаржився, що його лишили замерзати (перехоплення)

Російські окупанти скаржаться на скотське ставлення командування до поранених. Про це свідчить перехоплена ГУР Міноборони розмова окупанта з дружиною, передають Патріоти України.

Окупант розповідає, що отримав осколкові поранення, бо ЗСУ скинули з дрона вибухівку. Вояка отримав поранення в груди та ногу. Свої посадили його під дерево і залишили самого, чекати на евакуацію.

"Ось кинули під деревом. Таке ставлення скотяче. Промедол собі протермінований вколю, якщо гірше стане. Що мені тут замерзати. Ні одягу, нічого немає. Всім пох*р на мене", - говорить окупант.

Зауважимо, що Україна дотримується міжнародних конвенцій щодо поводження з військовополоненими. Здатися в полон, можна зателефонувати за номерами: +38-066-580-34-98, +38-093-119-29-84. Також створено чатбот "Хочу жить" (https://t.me/spasisebyabot), де приймаються звернення від військовослужбовців РФ. Якщо чат-бот із якихось причин не працює, то російські військовослужбовці можуть звернутися до СБУ.

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...

Третя штурмова бригада ЗСУ заявила про прорив обороги противника під Авдіївкою не зважаючи на шалений опір окупантів

четвер, 28 березень 2024, 23:15

Третя окрема штурмова бригада зявила про прорив в Орлівку й інтенсивний бій у залишках селища. "Штурмова група прорвалася на вулиці селища та розпочала інтенсивний бій впритул до будинку, у якому засів противник. Ворог відстрілювався гранатами, випуска...