Кинули сотню одиниць техніки: З'ясувалася причина, чому окупанти тікали з Ізюма на велосипедах

За час окупації Харківської області російські війська розпродали весь запас пального. Тому під час контрнаступу Збройних сил України на Ізюм загарбники кинули сотні одиниць техніки, передають Патріоти України.

Через це військові "другої армії світу" змушені були втікати на велосипедах. Про це у Facebook повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін.

За його словами, путінські війська залишили понад 100 одиниць техніки в Ізюмі. Поліцейські пояснили, що загарбники розпродали весь запас пального і тому тікати їм довелося навіть на велосипедах.

"Важко навіть уявити, скільки людей витерло ноги за ці кілька днів після звільнення Ізюма на триколорній ганчірці під в'їздом у це славне українське місто", – написав Єнін.

Також заступник голови МВС підкреслив, що правоохоронці разом із військовими та рятувальниками працюють над відновленням правопорядку, фіксацією слідів військових злочинів, розмінуванням території, доставкою гуманітарної допомоги та поверненням Ізюма до нормальної життєдіяльності.

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...

"Хороші продавці гною носять його зразки в роті": Кірбі висміяв росіян, які пов'язують Україну з терактом під Москвою

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:56

Російські чиновники, які шукають «український слід» у теракті під Москвою, здаються доволі хорошими продавцями гною. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передають Патріоти України з посиланням на The Hill. Кірбі вкотре під...