Кинув виклик Зеленському: Ватажок "ЛНР" привів війська в повну боєготовність і пригрозив Україні

Ватажок терористів "ЛНР" Леонід Пасічник привів окупаційні війська в повну бойову готовність і нахабно пригрозив Україні відсунути лінію фронту, передають Патріоти України.

Його екстрене звернення оприлюднив пропагандист бойовиків Андрій Марочко на своєму Telegram-каналі. Зокрема, Пасічник хибно звинуватив українських воїнів у обстрілі ЛЕП "Михайлівка-Комунарська", ремонтної бригади, яка працювала на ній, і патруля ОБСЄ.

"У зв'язку з цим хочу звернутися до президента України Володимира Зеленського. У разі продовження подібних дій з боку ЗСУ, ви, Володимире Олександровичу, не залишите нам іншого вибору, окрім як вжити ефективних і рішучих заходів, щоб відсунути лінію зіткнення від зазначеної лінії електропередач", – вибухнув погрозами ватажок російських найманців.

"З цією метою мною вже дані відповідні вказівки про приведення в бойову готовність підрозділів "народної міліції", – додав Пасічник, намагаючись залякати Україну і безпідставно звинувачуючи її.

Крім того, в своєму зверненні він закликав ОБСЄ, Німеччину, Францію і країну-агресорку Росію "допомогти" Україні ухвалити необхідні рішення щодо забезпечення реального перемир'я.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...