"Кирилл хочет и "там" попасть в привычную компанию": Гіркін відреагував на нагородження Жириновського церковним орденом

Екс-командир підрозділів НЗФ «ДНР» Ігор Гіркін прокоментував нагородження Володимира Жириновського церковним орденом. У своєму телеграм-каналі екс-командир НЗФ розповів, що цю новину йому повідомив один знайомий диякон, передають Патріоти України.
За словами Гіркіна, «предстоятель» удостоїв Жириновського високої нагороди, ордени Данила Московського 1-го ступеня. Для настільки статусного нагородження явно недостатньо, як Жириновський, неодноразово закликати до «уніфікації церковних свят з католиками і протестантами», а також публічно заявляти про те, що церковні Таїнства є «джерелом зараження коронавірусом», обурюється представник НЗФ.

«Впрочем, тут надо понимать — Вольфовичу уже 75, скоро "на сковородку"… А вдруг он — без церковного-то ордена — в другое отделение Преисподней попадет? А Кирилл хочет и там попасть в привычную компанию», — заявив Гіркін.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...