Кислиця запропонував повернути Росії її історичну назву - нинішня все одно вкрадена

Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця запропонував перейменувати Росію на Московію. Дипломат виступив за ухвалення відповідного закону. Про це Кислиця написав у своєму акаунті у Twitter. Він зазначив, що одну конкретну державу можуть по-різному називати залежно від країни, передають Патріоти України.

"Візьмемо Magyarország Угорщина (Укр); Hungary (Eng); Ungarn (Ger); Węgry (PL); Österreich – Austria (Eng); Rakúsko (Slovak), одним словом, хто як хоче так і називає", – звернув увагу дипломат.

"Так що нам – Кабміну, Верховній Раді – заважає повернути Московії її історичну назву. Нинішня все одно вкрадена", – запропонував Кислиця.

Нагадаємо, 1721 року цар Петро I проголосив Московське царство Російською імперією. Тому Росія існує лише три століття, але попри це за допомогою пропаганди всіляко намагається виставляти себе спадкоємицею Київської Русі.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...