Китай начебто проголосив "партнерство без меж" з РФ, але межі швидко з'явилися, - Павло Клімкін

"Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров поспішно поїхав до Китаю та Індії. Росії терміново потрібна підтримка: політична та економічна. Ізоляція працює, санкції тим більше", - пише колишній глава МЗС України Павло Клімкін на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Китай начебто проголосив "партнерство без меж" з РФ, але межі швидко з'явилися – підтримки російської війни проти нас не буде. А санкції потрібні Китаю якнайменше, разом з високими цінами на продовольство та енергоносії.

Індію Росія вирішила "купити", пропонуючи нафту по $60 за барель, тобто за пів ціни. Причина зрозуміла – світ буде поступово відмовлятися від російської нафти, адже вона фінансує війну та диктатуру.

Китай та Індія будуть використовувати Росію для своїх цілей, але вже ніколи не вважатимуть її рівною собі. Її армія та економіка вже не у вищій лізі. До Росії з презирством та поки що страхом ставляться у Європі, а в Азії страху точно немає, а презирство почало з'являтися. Кремль не зможе переорієнтуватися із Заходу на Схід, війна має поставити його поза законом цивілізованого світу".

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...

Ворог не пройде: Прикордонники зупинили штурм окупантів у Харківській області (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:57

Українські прикордонники зупинили штурм російських військ в Харківській області, передають Патріоти України. "Влучними пострілами з 100-мм гармати прикордонники бригади "Сталевий кордон" зупинили штурм окупантів у Харківській області", - йдеться у пові...