Китай все ще розглядає можливість надання летальної допомоги Росії, - Білий дім

Китай все ще може піти на ескалаційний крок і надати летальну військову допомогу Росії. Про це заявив офіційний представник Ради національної безпеки США Джон Кірбі, повідомляють Патріоти України з посиланням на CNN.

"Ми не вважаємо, що вони зняли це питання з розгляду", - сказав Кірбі, зазначивши при цьому, що адміністрація все ще "не вважає, що вони ухвалили рішення рухатися далі".

Кірбі також сказав, що винищувачі F-16 не є "ключовою частиною" порядку денного зустрічі президента США Джо Байдена з канцлером Німеччини Олафом Шольцом, але два лідери докладно говоритимуть про те, що знадобиться Україні цієї весни і влітку для майбутньої важкої боротьби.

Окупанти вчергове "захопили" завод у Красногорівці, в ЗСУ відреагували

неділя, 5 травень 2024, 19:15

Російські окупанти вчергове заявили про нібито захоплення опорного пункту на заводі в центрі Красногорівки на Новопавлівському напрямку. Речник оперативно-стратегічного угрупування військ "Хортиця" Назар Волошин в коментарі Ліга спростував, що місто вз...

Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...