Кива поскаржився на звільнення наукового керівника і пообіцяв зробити його міністром освіти

За словами Іллі Киви, його наукового керівника звільнили сьогодні, 28 квітня.

Наукового керівника народного депутата від "Опозиційної платформи - За життя" Іллі Киви Володимира Гурковського, який допомагав йому з дисертацією, звільнили з роботи. Про це журналістам повідомив сам нардеп, передають Патріоти України.

"Хтось просто через свою самозакоханість брудно відіграється на наукових керівниках, на тих людях, які дали мені можливість захистити дисертацію. Вони просто виконували свою роботу", - сказав депутат.

За словами Киви, його наукового керівника звільнили сьогодні, 28 квітня.

"Я йому сказав, щоб він не переймався. Прийдемо до влади - зроблю міністром освіти", - додав Кива.

Володимир Гурковський - доктор наук із державного управління, перший заступник директора Всеукраїнської громадської організації "Центр досліджень проблем публічного управління".

Джерело: Громадське.ua

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...