"Киву збудило, але недостатньо": У Раді ледь не сталася бійка між нардепами (відео)

У Верховній Раді під час сьогоднішнього пленарного засідання ледь не сталася бійка, учасником якої міг стати скандальний нардеп від ОПЗЖ Ілля Кива, передають Патріоти України.

На записі видно, як Кива обурився виступом колеги з фракції "Голос" Романа Лозинського, який виступив на підтримку санкцій проти проросійських телеканалів. Зокрема, той запропонував не пускати в Раду журналістів заблокованих телеканалів. У відповідь на це нардеп від ОПЗЖ спробував прорватися до трибуни, проте був зупинений іншими депутатами, які оточили Лозинського й не пустили Киву до нього.

"А в парламенті могла сьогодні відбутися перша бійка. Причому незапланована. Голосистий Лозинський вийшов на трибуну і став кричати "Рашизм не пройде!". Це дуже збудило Киву, але, все-таки, недостатньо. Обійшлося без махача", - йдеться в повідомленні. Судячи з відео, своє невдоволення почутим Киві довелося висловлювати в усній формі без застосування фізичних заходів.

У РНБО відреагували на повідомлення, що 3-тя штурмова бригада ЗСУ відмовилась виконати наказ Сирського зупинити прорив фронту під Очеретиним"

четвер, 2 травень 2024, 10:00

За повідомленням Центру протидії дезінформації при РНБО України, 2 травня російська пропаганда запустила 2 фейки. Фейк: Зрадник України Прозоров заявив: "Трагедія в Одесі 2 травня 2014 року була чітко спланованою операцією, а не трагічним збігом обстав...