"Лад" на всіх не вистачить: У Курській області матерям ліквідованих в Україні окупантів подарували... вітальніі листівки і рушники (фото)

У Курській області Росії матерям ліквідованих в Україні окупантів подарували листівки і рушники. З такими подарунками до них прийшов глава Льговського району Сергій Коростелев. А приурочено це все дійство було до російського Дня матері. Про це повідомили в адміністрації району, передають Патріоти України.

"Голова Льговського району області перед Днем матері з'їздив до жінок та вручив їм подарунки – набори рушників та вітальні листівки", – йдеться в повідомленні. Зазначимо, що ці подарунки висміяли і самі росіяни.

На скільки Україні вистачить допомоги від США: Салліван виступив із заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:45

Конгрес США врешті-решт схвалив допомогу Україні. Анонсованого пакета має вистачити до кінця цього року. Про це заявив радник президента США з питань національної безпеки Джейк Салліван, передають Патріоти України. "Ресурси, які у США є на цю мить, доз...

Шойгу погрожує Україні новою російською ракетою "аналоговнєт": Експерт оцінив, наскільки ця зброя небезпечна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 8:15

Комплекси ЗРК-500, якими Росія погрожує атакувати Україну, схожі на американський ЗРК Patriot, але із затримкою у часі на 40 років. Таку думку висловив 24 Каналу розказав військовий експерт, льотчик-інструктор та полковник ЗСУ в запасі Роман Світан. За...