Ландшафт країни змінився: Олігархи стоять на крижині, що тане, - експерт зі стратегій (відео)

На думку Євгена Глібовицького, олігархи не зможуть повернути втрачене внаслідок реформ після Революції Гідності.

Євген Глібовицький. Фото: 5 канал.

Деолігархізація - це невідворотній процес. Зростає конкуренція, кількість гравців на ринках. Про це в інтерв'ю говорить експерт зі стратегій Євген Глібовицький, передають Патріоти України.

"Олігархи перебувають на крижині, яка тане. Ми стаємо частиною більшого простору. Що було доступне кільком гравцям, стане досяжним для багатьох. Одне за одним на ринках падатимуть обмеження. Раніше було кілька телеканалів. Зараз маємо їх багато, вплив конкретного гравця розмивається," - пояснює експерт.

За його словами, олігархи не зможуть повернути втрачене внаслідок реформ після Революції Гідності. "Будуть намагатися, можливо, матимуть певні успіхи. Але країна змінилась. Має інший ландшафт, ніж у 2013-му. Повернутися назад у ті умови фізично неможливо. Та це не означає, що зробили все необхідне. Тільки починаємо.

Обережно ставлюсь до того, що ми називаємо олігархією. Зараз це слово є синонімом зловмисного формування політики. Але антиолігархічний протестний популізм може мати згубний вплив на державу. Не тільки олігархи є загрозою", - додає Євген Глібовицький.

Джерело: Gazeta.ua

Дуже потрібно "м'ясо": Окупанти в Маріуполі ловлять мігрантів, їх можуть кинути на війну проти України, - Андрющенко

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:50

У тимчасово окупованому Маріуполі відбуваються масові рейди проти мігрантів. Так, загарбники виловлюють на вулицях міста людей азійської зовнішності, завантажують у вантажівки та доставляють до військкоматів, передають Патріоти України. Надалі окупанти...

МЗС обмежило надання консульських послуг: У "Слузі народу" виступили з заявою

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:23

Дії Міністерства закордонних справ щодо призупинення надання консульських послуг чоловікам призовного віку за кордоном є надзвичайним заходом, поки закон про мобілізацію не набрав чинності. Адже можуть виникати кризові ситуації, зокрема, в оновленні до...