"Ласкаво просимо до пекла": Хакери від імені ЗСУ "привітали" на росТБ ракетні війська і артилеристів РФ (відео)

Громадяни країни-агресорки цього року побачили на пропагандистських телеканалах "оригінальне" привітання до дня ракетних військ та артилерії Росії. Замість звернення диктатора Володимира Путіна в ефір пустили "привітання" від Збройних сил України, передають Патріоти України.

Ефір росТВ підкоригували хакери. Про це повідомляє Telegram-канал СтратКом ЗСУ. Хакери змонтували ролик, де показали росіянам масштаби втрат Росії у війні з Україною. Наприкінці відео йдеться про те, що таких втрат історія російської армії ще не бачила.

Одурманеним пропагандою та "побєдобесієм" росіянам розповіли, що з початку повномасштабного вторгнення в Україну було ліквідовано понад 83 тис. російських окупантів. Також у сюжеті перерахували втрати путінської армії у техніці. Громадянам РФ розповіли, що російські терористи втратили 1865 одиниць артилерійських систем, 393 одиниці реактивних систем залпового вогню.

Крім того, згадувалося, зокрема, про знищення воїнами ЗСУ 480 російських крилатих ракет і чотирьох оперативно-тактичних ракетних комплексів. "Хакери від імені ЗСУ "привітали" на російському телебачені ракетні війська і артилерію росії з професійним святом, гарно потролили та показали масштаби їхніх втрат", – йдеться в описі до відео.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...