"Ласкаво просимо до пекла": Нацгвардійці показали, як женуть ворога з української землі

Захисники України продовжують вибивати російських окупантів, які наважилися ступити на нашу землю. Допомагає воїнам у цьому зокрема й західне озброєння, передають Патріоти України.

Те, якими потужними є удари по ворогу, бійці нерідко знімають на відео, аби показати їх українцям. Одне з таких опублікували в Telegram-каналі Міністерства внутрішніх справ.

На кадрах постають бійці Нацгвардії. Вони били по позиціях загарбників із буксированої 155-мм гаубиці FH70 – озброєння, яке в межах військової допомоги Україні передала Італія.

Хоч це і застаріла артилерійська система, проте завдяки автоматизованому завантаженню снарядів вона здатна здійснювати постріли кожні десять секунд.

На відео видно, як один із бійців відбігає від зарядженої установки, прикриваючи вуха. А інший натискає на пуск, випускаючи снаряд по окупантах. Завдяки уповільненій зйомці, по траві поблизу гаубиці видно, наскільки потужними є удари з такої зброї.

"Гвардійці показали, як женуть ворога з української землі!" – прокоментували в МВС ролик, який супроводжувався треком зі словами "Ласкаво просимо до пекла".


Окупанти вдарили по Слов'янській ТЕС (фото)

неділя, 5 травень 2024, 18:28

«Сьогодні 5 травня о 10:35 розпочався обстріл Слов'янської ТЕС Донбасенерго. Під час обстрілу було пошкоджено ряд об'єктів на території станції», – зазначив він. Він додав, що російські військові завдали удару чотирма касетними ракетами з РСЗВ «Смерч» ...

Москва намагається тиснути на "всіх напрямках": Росія готує диверсії по всій Європі, - FT

неділя, 5 травень 2024, 17:48

Росія активно готується до проведення диверсій, зокрема, вибухів та підпалів на території Європи. При цьому, її не бентежать можливі жертви серед цивільних. Про це пише FT, передають Патріоти України. Акти саболтажу уже відбувається. Розвідки країн Євр...