Латвія висилає білоруських дипломатів у відповідь на аналогічний крок Мінська

МЗС Латвії оголосило про висилку білоруських дипломатів до норм, , повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву МЗС Латвії.

"У відповідь на дії Білорусі міністерство закордонних справ Латвії викликало тимчасового уповноваженого представника Білорусі, щоб повідомити про ідентичні дії та висилку білоруських дипломатів до нормалізації відносин" - йдеться у заяві.

24 травня посла Латвії в Білорусі Ейнарса Семаніса було викликано до міністерства закордонних справ Білорусі, де було повідомлено про рішення запропонувати дипломатам посольства Латвії в Мінську покинути країну.

Посол повинен залишити Білорусь протягом 24 годин, а інші дипломати протягом 48 годин.

Один адміністративний працівник залишиться в посольстві для нагляду за будинком.

Рішення вислати дипломатів Латвії було прийняте у відповідь на "образу" білоруського державного прапора.

У понеділок мер Риги Мартіньш Стакіс і міністр закордонних справ Латвії Едгар Ринкевич замінили державний прапор Білорусі на біло-червоно-білий прапор, який під час масових протестів використовують противники режиму Лукашенка.

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...

Цікавий нюанс: "Викривач корупціонерів" Бахматов виявився доларовим мільйонером

четвер, 28 березень 2024, 20:27

Викривач корупції, засновник Офісу трансформації Максим Бахматов виявився доларовим мільйонером. Про це свідчить декларація, подана ним у НАЗК, за 2022 рік, передають Патріоти України. Згідно з повідомленням НАЗК, у Бахматова зберігається готівкою 605 ...