Лавра і Рада поряд: На Печерську ще один монастир закрили на карантин через COVID-19

Свято-Феодосіїський монастир

У Свято-Феодосіївському ставропігійному чоловічому монастирі, що розташований в Печерському районі столиці, виявили коронавірус COVID-19. Обитель закрили на карантин.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби монастиря в фейсбуці, зазначають Патріоти України.

"У зв‘язку з встановленням серед тих, хто проживає в монастирі, осіб із підтвердженням захворювання через коронавірус, відповідно до карантинних приписів Свято-Феодосіївський монастир закривається для відвідування.

Просимо молитов за одужання хворих та подолання згубної пошесті", - сказано в повідомленні.

Свято-Феодосіївський ставропігійний чоловічий монастир м.Києва належить Православній Церкві України, розташований в сотні метрів від Києво-Печерської лаври й історично входить до її архітектурного ансамблю.

"Є плани і на Львів, і на Київ": Самусь оцінив, чи може РФ знову піти у наступ на великі міста

неділя, 5 травень 2024, 7:37

Директор New Geopolitics Research Network Михайло Самусь в ефірі телемарафону прокоментував слова представника ГУР Вадима Скібіцького про можливий наступ РФ на Суми та Харків. "Плани у росіян є. Плани є і на Київ, і на Львів. Оскільки вони б не починал...

Не все так просто! Обіцяну зброю Україна отримає лише влітку чи навіть пізніше, - NYT

неділя, 5 травень 2024, 7:24

Після схвалення нової програми американської військової допомоги Україна вже отримала кілька термінових поставок зброї, але із наступними партіями можуть виникнути затримки. За даними видання, минулої неділі Україна отримала партію протитанкових засобі...