"Лавров - мільярдер, у нього коханки, грошики": Фейгін розповів, чи втік би з РФ кремлівський дипломат

Міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров хотів би втекти з РФ та зайнятися своїми особистими справами. Утім, він "вже пливе за інерцією". Про це в інтерв'ю виданню "ГОРДОН" розповів російський юрист, блогер Марк Фейгін, передають Патріоти України.

"Я думаю, що той пливе за течією. Якби можна було, він би змився. У нього коханки, грошики, він - мільярдер. Навіщо йому це все", – сказав Фейгін.

Також він додав, що Лавров пов'язаний із КДБ. "Знаєте, це взагалі якась постать, яка... Він теж, до речі, пов'язаний із КДБ. Я думаю, що радше він пливе вже за інерцією. Тому що він же не дипломат. Ось усі кажуть: "Він таким став – пропагандистом замість дипломата". А я вважаю, що він ним і не був", – зазначив Фейгін.

Ворог зробив ставку: Аналітики пояснили, навіщо РФ розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот

вівторок, 16 квітень 2024, 14:54

Російська оборонно-промислова база швидко розробляє безпілотники, які працюють на широкому діапазоні частот, щоб українським системам РЕБ було складніше їх збивати. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріот...

"Ми бачимо": Коваленко оцінив, як вплине іранський удар по Ізраїлю на подальшу допомогу Україні від Заходу

вівторок, 16 квітень 2024, 14:43

Після того, як Іран зі своєї території обстріляв Ізраїль дронами-камікадзе та ракетами, є ймовірність, що Україна отримає подальшу допомогу від США у формі кредиту. Або питання й надалі відкладатимуть - якщо американські конгресмени винесуть підтримку ...